ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική

Tην απόφαση τραβήξουν χωριστούς δρόμους, πήραν ΕΟΚ και Δημήτρης Ιτούδης. Αναζητά νέο προπονητή η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ξανά η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Το πρωί της Παρασκευής (8/9) ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο μέχρι πρότινος τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης, αφού έκαναν τον απολογισμό της πορείας αλλά και της μέχρι τώρα συνεργασίας του, αποφάσισαν σε φιλικό κλίμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η αποτυχία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες παικτών αλλά και τα εσωτερικά θέματα που υπήρξαν, οδηγούν στην αλλαγή προπονητή, παρά τη συμφωνία που υπάρχει, όπως είχε αναφέρει ο Δημήτρης Ιτούδης, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 166.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα πάντως αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για το φινάλε του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης».

Θυμίζουμε ότι ο Ιτούδης καθοδήγησε την Εθνική στο Eurobasket του 2022, αλλά και στο Mundobasket, όπου η “επίσημη αγαπημένη” τερμάτισε 15η αποτυγχάνοντας για μια ακόμη φορά να διακριθεί.

Δεν ήμασταν άσχημα αμυντικά, πρέπει να βελτιωθούμε στις βολές και το τρίποντο»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.