ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θύρα 7 για το δώρο του Παναθηναϊκού σε Σπανούλη: «Ο πολύς πολιτισμός βλάπτει – Αύριο θα τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει»!

Επιθετική στάση από τη Θύρα 7 για την παρουσία του Παναθηναϊκού και το συμβολικό δώρο στον Βασίλη Σπανούλη ενημερώνοντας ότι «αύριο θα τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει».

Θύρα 7 για το δώρο του Παναθηναϊκού σε Σπανούλη: «Ο πολύς πολιτισμός βλάπτει - Αύριο θα τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει»!

Επιθετική στάση από τη Θύρα 7 για την παρουσία του Παναθηναϊκού και το συμβολικό δώρο στον Βασίλη Σπανούλη ενημερώνοντας ότι «αύριο θα τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει».

Η Θύρα  7 αναφέρει σε ανάρτησή της

«Ο πολύς “πολιτισμός” βλάπτει!

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 6.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς δεν ξεχνάμε ότι αυτός που έστειλε σήμερα τον εκπρόσωπο του για να δώσει το “δώρο” του, έριχνε κατάρες σε οικογένειες και έβαζε εσώρουχα στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Αύριο, θα τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ