ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς! (Pic)

Το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ καθορίζεται στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που βρίσκεται σε εξέλιξη για δεύτερη ημέρα, με το “παρών” να δίνει στο χώρο και ο παλαίμαχος πια αθλητής, Νίκος Παππάς.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς! (Pic)

Μετά την περσινή τελευταία του σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, ο Νίκος Παππάς έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τον τελευταίο καιρό είχε συνδεθεί πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο πριν τις εκλογές για το δήμο της Αθήνας, ο άλλοτε διεθνής αθλητής φημολογείτο ότι θα στηριζόταν από το κόμμα ως υποψήφιος δήμαρχος, κάτι που δεν επαληθεύτηκε τελικά στην πράξη. Ο ίδιος είχε συναντηθεί όμως πρόσφατα και με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ σήμερα (12/11) βρέθηκε έξω από την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας “πηγαδάκι” με παρευρισκόμενους.

Πηγή: newsit.gr

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 4.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.