ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σάλος με Κασσελάκη! Λέει ότι θέλει την επιστροφή στην «παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα»!

Μια τουλάχιστον οξύμωρη απάντηση στο ερώτημα τι νέο φέρνει στην Ελλάδα έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης την Τρίτη, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου στο Thessaloniki Summit 2023.

Σάλος με Κασσελάκη! Λέει ότι θέλει την επιστροφή στην «παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα»!

Μια τουλάχιστον οξύμωρη απάντηση στο ερώτημα τι νέο φέρνει στην Ελλάδα έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης την Τρίτη, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου στο Thessaloniki Summit 2023. Κ

Η εκλογή μου άλλαξε πολλές καριέρες»" />ΣΥΡΙΖΑ. Να πέσουν οι τόνοι ζητούν στελέχη του κόμματος, με τον Κώστα Ζαχαριάδη, να προτείνει εκεχειρία 72 ωρών στα social media." />

ι αυτό διότι το «νέο» που υποσχέθηκε είναι η… επιστροφή στην «παλιά Ελλάδα», μια εικόνα που έντυσε με αναφορές σε νοικοκύρεμα και νοικοκύρηδες, ανοίγοντας τη συζήτηση στην εκδήλωση.

«Νομίζω το νέο το οποίο φέρνω, είναι μια επιστροφή, αν μου επιτρέπετε να το πω έτσι, στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα. Στην Ελλάδα όπου ο νοικοκύρης είχε το σπίτι του καθαρό, τηρούσε τους κανόνες, τους νόμους, είχε ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση για τον γείτονά του», είπε κατά λέξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Εχω μεγάλη εμπειρία από τα χρηματοοικονομικά και το επιχειρείν, με παρουσία και σε επενδυτική τράπεζα και σε ναυτιλία και σε βιομηχανία και όσο έχω μεγαλώσει, τόσο έχω δει την ανάγκη για ανθρωποκεντρική πολιτική. Το οποίο σημαίνει πως ό,τι κάνουμε πρέπει να έχει ένα έμπρακτο αποτέλεσμα στον πολίτη κι ένα μακροπρόθεσμο κληροδότημα στις νέες γενιές», πρόσθεσε.

Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία
Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία 4.439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Protagon.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...