Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το έκανε για 2η φορά στην Ισπανία και έμεινε ξανά με το “αχ”!

Παναθηναϊκός: Το έκανε για 2η φορά στην Ισπανία και έμεινε ξανά με το “αχ”!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 από τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική του Εuropa League, καταφέρνοντας να κάνει κάτι στην Ισπανία το οποίο είχε να κάνει 24 ολόκληρα χρόνια!

Πάλεψε σαν λιοντάρι, άγγιξε σπουδαία ανατροπή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε στο “Θεράμικα”.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 από τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική του Εuropa League και πλέον προετοιμάζεται για έναν “τελικό” στη Λεωφόρο στις 14 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα προκειμένου να είναι αυτός που θα συνεχίσει στο Europa League.

Oι “πράσινοι” επισκέφθηκαν για 17η φορά την Ισπανία συνεχίζοντας το αρνητικό σερί, καθως πλέον μετρούν 16 ήττες και μια ισοπαλία. Ωστόσο, το “τριφύλλι” κατάφερε να κάνει κάτι το οποίο είχαμε… ξεχάσει!

Συγκεκριμένα σκόραρε δυο τέρματα επί ισπανικού εδάφους για πρώτη φορά μετά το μακρινό πλέον 1999 και δεύτερη συνολικά στην ιστορία του. η πρώτη, ήταν στις 25 Νοεμβρίου του 1999 όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο “Ριαθόρ” για το Κύπελλο UEFA την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Μάλιστα το ματς εκείνο έμοιαζε αρκετά με αυτό κόντρα στη Βιγιαρεάλ, αφού το “τριφύλλι” βρέθηκε να χάνει 3-0! Τα γκολ της Ντέπορ είχαν πετύχει ο μετέπειτα “πράσινος” Πέρσι Ολιβάρες, ο Παουλέτα και ο Τζαλμίνια.

Ο Κριστόφ Βαζέχα είχε μειώσει σε 3-1 στο 29′, με τον Μπονάτο να κάνει το 4-1 για τη Λα Κορούνια και τον Φερνάντο Γκαλέτο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 66′ και να αφηνει και σε εκείνη την περίοτωση τον Παναθηναϊκό με το “αχ”!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ