Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης και μοναδικό στόχο έχει τη νίκη, σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει απόψε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την Euroleague και φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου (21:15, Novasports Prime).

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν άσχημα τη «διαβολοβδομάδα», γνωρίζοντας την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα παιχνίδι όπου η απόδοση του «τριφυλλιού» δεν ήταν καλή. Έτσι άπαντες στο… πράσινο στρατόπεδο θέλουν να δώσουν απαντήσεις σήμερα και με τη δύναμη του κατάμεστου ΟΑΚΑ να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Απέναντί του ο Παναθηναϊκός θα βρει την ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Το σύνολο του Τσους Ματέο προέρχεται από το «διπλό» στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, ευελπιστώντας σε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη πριν γυρίσει στη Μαδρίτη.

Απρόοπτα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να παραμένουν οι μοναδικοί απόντες. Για τη Ρεάλ εκτός είναι οι Γκερσόν Γιαμπουσέλι και Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ