Ποδόσφαιρο

«Μπορεί να πάρει μεταγραφή σε πρωτάθλημα top5 ο Τσέριν, δεν πουλάει παίκτες τον χειμώνα ο Παναθηναϊκός»

«Μπορεί να πάρει μεταγραφή σε πρωτάθλημα top5 ο Τσέριν, δεν πουλάει παίκτες τον χειμώνα ο Παναθηναϊκός»

Όλα όσα ανέφερε ο μάνατζερ των τριών Σλοβένων του Παναθηναϊκού.

Ο Αμίρ Ρούζνιτς, ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ της Σλοβενίας, έχει τρεις πελάτες του στον Παναθηναϊκό κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την παρουσία τους στο Τριφύλλι κι εμφανίστηκε βέβαιος για τον Τσέριν πως μπορεί να πάρει μεταγραφή σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά το Euro 2024. Ακόμη έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, προσθέτοντας πως από την πλευρά των Πρασίνων έχει ξεκαθαριστεί πως δεν πωλούνται τον χειμώνα παίκτες που υπολογίζει σοβαρά το κλαμπ.

Αρχικά, στην ερώτηση που του γίνεται, σημειώνεται πως «ο (ομοσπονδιακός) προπονητής Ματίαζ Κεκ ανέφερε πρόσφατα σε podcast ότι η κατάστασή τους αυτή τη σεζόν δεν είναι η καλύτερη και ότι παίζουν λιγότερο απ’ όσο θα ήθελε. Τώρα οι Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς έχουν νέο προπονητή τον θρυλικό Φατίχ Τερίμ. Πώς βλέπετε αυτή την αλλαγή και τα λεπτά που αγωνίστηκαν οι παίκτες σας», με τον Σλοβένο μάνατζερ να απαντάει πως:

«Όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο. Έναν σύλλογο στον οποίο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι αδύνατο να περιμένουμε οι τρεις παίκτες μας να παίζουν συνέχεια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Η δεξαμενή των ποιοτικών παικτών είναι πάντα μεγάλη σε έναν τέτοιο σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Ο Τσέριν έχει παίξει τους περισσότερους αγώνες, ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς λίγο λιγότερο. Και οι τρεις έχουν μακροχρόνια συμβόλαια με τον σύλλογο, είμαι σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί τους. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός για τον χρόνο συμμετοχής σε έναν τέτοιο σύλλογο, κάθε προπόνηση μετράει. Δεν περιμένω από αυτούς τους παίκτες να αλλάξουν σύλλογο τον χειμώνα. Ίσως κάτι θα μπορούσε να συμβεί με τον Τσέριν, δεδομένο πως είναι νέος και έχει πίσω του μιάμιση πολύ καλή σεζόν. Αλλά μου είπαν πολύ ξεκάθαρα ότι οι παίκτες που υπολογίζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός δεν πωλούνται τον χειμώνα».

Όταν μιλάμε για το μέλλον του Τσέριν, μπορούμε να να μιλάμε για μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων μετά το Euro 2024;», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Για να είμαι πολύ συγκεκριμένος, βλέπω τον Άνταμ σε ένα από τα πέντε ισχυρότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά το Euro. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθές ότι παίζει ήδη σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Δεν θα με πείραζε αν φτάναμε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Ο Άνταμ είναι πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, απολαμβάνοντας τον σύλλογο όπου τον σέβονται ιδιαίτερα. Οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι είναι απρόβλεπτοι και αν παίξει καλά στο Euro μπορούν να συμβούν πολλά. Εδώ βέβαια μιλάμε για μεταγραφή στο πρωτάθλημα των “5», απάντησε ο Ρούζνιτς.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ