Ποδόσφαιρο

Μαζί με τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο

Μαζί με τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Μπάγερν στη Γερμανία, στις 5 Απριλίου και ο κόσμος για μία ακόμα φορά αναμένεται να είναι στο πλευρό του «τριφυλλιού».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR για μία ακόμα φορά βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, στη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μονακό και έκανε όλη την Ευρώπη να… παραμιλάει. Όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές εντός και εκτός Ελλάδας.

Και για μία ακόμα φορά, εκτός έδρας, αναμένεται να γίνει το ίδιο. Και στην αναμέτρηση της Γερμανίας για τον αγώνα με τη Μπάγερν, μετά και το κάλεσμα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βρεθείτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στη σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση της Euroleague στο Μόναχο απέναντι στην FC Bayern Munich (5/4, 20:30 τοπική ώρα) και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα με ιδιωτική πτήση.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, το Aktina Travel Group, σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα και να παρακολουθήσετε από κοντά το σημαντικό αγώνα με την FC Bayern Munich.

To συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τους φόρους αεροδρομίου, δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό, τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου και το γήπεδο και ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Τιμή πακέτου 585 € το άτομο σε δίκλινο και 635 € το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ

Κλείστε τη θέση σας επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group.

Τηλεφωνικά (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002648 και 2109002651 ή μέσω mail στο [email protected]».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ