Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θλάση στην γάμπα ο Τζούρισιτς – Χάνει τα ματς με ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Θλάση στην γάμπα ο Τζούρισιτς – Χάνει τα ματς με ΠΑΟΚ!

Νοκ αουτ για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Φίλιπ Τζούρισιτς, αλλά και για τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ.

«Συναγερμός» σήμανε στις τάξεις του Παναθηναϊκού ενόψει της κυριακάτικης (11/02, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων» στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ματς των Σερρών, ο Φίλιπ Τζούριτσιτς υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη – αν όχι απίθανη – για το επερχόμενο ματς του «τριφυλλιού», αλλά και για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα τώρα, ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ- Μπράουν.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησε ο Τζούριτσιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ιωαννίδης. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ