ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενεργοποιεί την ρήτρα του Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί την ρήτρα του Σαμέτ Ακαϊντίν.

«Ενεργοποιεί την ρήτρα του Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός»

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν συνεχόμενα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Σαμέτ Ακαϊντίν.

Δίνουν και παίρνουν εδώ και λίγες ώρες τα σενάρια και τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που θέλουν τον Σαμέτ Ακαϊντίν να παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, μέσω της αγοράς του από την Φενέρμπαχτσε.

Ως γνωστόν, ο Τούρκος σέντερ μπακ αγωνίζεται στο «τριφύλλι» με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού από την «Σαρί Λασιβέρτ», ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπεται ρήτρα παραχώρησης του, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό το οποίο σύμφωνα με ρεπορτάζ τόσο του δημοσιογράφου Ζαφέρ Ερτάς όσο και του πολύ έγκριτου Εκρέμ Κονούρ αναμένεται να δαπανηθεί από πλευράς Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://x.com/ekremkonur/status/1780938008654414072?s=46&t=zS2lZicG2Kz-wnLMI47xEw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.