Ποδόσφαιρο

Ώρα για νέο πάρτι στο ΟΑΚΑ με το… 7ο παρέα: Βγήκαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη!

Ώρα για νέο πάρτι στο ΟΑΚΑ με το… 7ο παρέα: Βγήκαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε στους φιλάθλους της ομάδας πως τα εισιτήρια για το Game 1 των play-off με τον Άρη (31/5, 20:00) τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με… συν ένα αστέρι στην φανέλα του στις εγχώριες διοργανώσεις, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να στρέφει πλέον το βλέμμα της στο Game 1 των play-off της Basket League κόντρα στον Άρη.

Η “πράσινη” ΚΑΕ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τέθηκαν σε κυκλοφορία και όπως όλα δείχνουν, από την ζήτηση που υπάρχει, θα εξαντληθούν, καθώς οι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να αποθεώσουν τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν για την κατάκτηση της Euroleague, κάνοντας μια άτυπη φιέστα.

Τα εισιτήρια για την ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός AKTOR, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του για την ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League απέναντι στον Aris Midea (31/05, 20:00).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς καλεί στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσουμε ακόμη μία φορά την ομάδα μας και να συνεχίσουμε την γιορτή του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας μας.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Βρείτε τη θέση σας και προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τον αγώνα με τον Aris Midea!

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com Την Παρασκευή (31/05), από τις 17.00 ως τις 20.00, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5. Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης”.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ