Μπάσκετ

Να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση

Να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση

Στο Nick Galis Hall, στη Θεσσαλονίκη, δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη, στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για την Basket League (16:45, ΕΡΤ3).

Οι «πράσινοι» μετά την προχθεσινή τους νίκη στο ΟΑΚΑ, χρειάζονται ακόμα μία για να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος. Έτσι, το «τριφύλλι» θέλει να τελειώσει τη δουλειά από σήμερα και στη συνέχεια να προετοιμαστεί για τις μάχες ενάντια στον Ολυμπιακό, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Έργκιν Αταμάν περιμένει να δει εάν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη γάμπα. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Από τη μεριά του ο Άρης, θα παλέψει για να ισοφαρίσει τη σειρά στο 1-1 και να την οδηγήσει σε τρίτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ, για να παίξει τα ρέστα του. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ρόνι Χάρελ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ίσμαελ Σανόγκο.

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τη νίκη σήμερα και κάνει το 2-0, τότε οι τελικοί της Basket League θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (05/06).

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

Τη διαιτητική τριάδα του σημερινού αγώνα θα αποτελέσουν οι Πιτσίλκας, Αγραφιώτης και Μηλαπίδης.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ