Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Σαρι, φουλ για Αλόνσο ο Παναθηναϊκός!

Τέλος ο Σαρι, φουλ για Αλόνσο ο Παναθηναϊκός!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι δεν έλαβαν μέχρι χθες την απάντηση που περίμεναν από τον Μαουρίσιο Σάρι και προχωρούν με την περίπτωση του Ουρουγουανού τεχνικού!

Οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό!

Οι “πράσινοι” εγκαταλείπουν οριστικά την υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ο Ιταλός δεν έδωσε μέχρι χθες την απάντηση που περίμεναν οι άνθρωποι του τριφυλλιού και έτσι προχωρούν με την περίπτωση του Ντιέγκο Αλόνσο!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, έρχεται άμεσα στη χώρα μας για την επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας συμφωνία του με τους πράσινους. Και δη τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή.

Είναι δεδομένο ότι το τριφύλλι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον πολύπειρο Ιταλό τεχνικό, καθώς η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας πλησιάζει και έτσι ο 49χρονος πρώην τεχνικός της Σεβίλλης θα είναι πλέον ο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας.

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

Ο 49χρονος Ουρουγουανός τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν και αποχώρησε από τη Σεβίλλη στον πάγκο της οποίας αντικατέστησε τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έχει στο ενεργητικό του κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο Μεξικό (με την Πατσούκα το 2016) και δύο CONCACAF Champions League (με την ίδια ομάδα το 2017 και τη Μοντερέι το 2019).

Εκτός αυτών, διετέλεσε και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης από το 2021 (όταν διαδέχθηκε τον εμβληματικό Όσκαρ Ταμπάρες) και ήταν εκείνος που οδήγησε την «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ