ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κινείται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις σε Ιωαννίδη!

Η κίνηση της ομάδας και του παίκτη για όλα όσα συνέβησαν το περασμένο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το ψευδές δημοσίευμα για δήθεν "ντοπάρισμα".

Παναθηναϊκός: Κινείται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις σε Ιωαννίδη!

Η κίνηση της ομάδας και του παίκτη για όλα όσα συνέβησαν το περασμένο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το ψευδές δημοσίευμα για δήθεν “ντοπάρισμα”.

Οπως έκανε γνωστό η “πράσινη” ΠΑΕ, τόσο η ομάδα όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν αφήνουν το θέμα. Μετά τα όσα έγιναν, λοιπόν, το προηγούμενο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική Ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό συνέβη με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους.

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για τον Ζιγκό της Μαρσέιγ»
«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για τον Ζιγκό της Μαρσέιγ» 2.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη και αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.