ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στα δικαστήρια Χεζόνια και Μπαρτσελόνα!

Ολα όσα αναφέρει η Marca για τον Μάριο Χεζόνια και την ανατροπή με την Μπαρτσελόνα.

Στα δικαστήρια Χεζόνια και Μπαρτσελόνα!

Ολα όσα αναφέρει η Marca για τον Μάριο Χεζόνια και την ανατροπή με την Μπαρτσελόνα.

Το θέμα των τελευταίων ωρών είναι η πρόθεση της Μπαρτσελόνα να μην προχωρήσει τελικά τη συμφωνία με τον Χεζόνια, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για τη Ρεάλ, ενώ και οι Μαδριλένοι δε δείχνουν διατεθειμένηοι να ανανεώσουν μαζί του τη συνεργασία.

Επιπλέον, αναφέρει το ισπανικό Μέσο πως «η επίλυση της υπόθεσης Χεζόνια θα δοθεί στο δικαστήριο. Εκεί, ο δικαστής θα αποφασίσει εάν το έγγραφο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές είναι δεσμευτικό ή όχι. Αν αποδειχτεί ότι είναι, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να λύσει το θέμα ή να αποζημιώσει τον παίκτη χωρίς να έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο με τη φανέλα της ομάδας. Αν κριθεί όμως ότι η συμφωνία δεν ευσταθεί, τότε η κάθε πλευρά θα προχωρήσει στο δρόμο της χωρίς διενέξεις».

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 34.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.