ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα για Ιωαννίδη: «Καλός τεχνικά, πολύ δυνατός πνευματικά!»

Όλα όσα ανέφερε ο Κάρλος Ζέκα για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ζέκα για Ιωαννίδη: «Καλός τεχνικά, πολύ δυνατός πνευματικά!»

Ο Ζέκα μίλησε σε πορτογαλικό μέσο για τον Φώτη Ιωαννίδη, με αφορμή το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτησή του.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη κυριαρχεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, με την «A Bola» να αναφέρει σήμερα πως τα «Λιοντάρια» είναι έτοιμα να καταθέσουν νέα πρόταση για την απόκτησή του.

Το μεγάλο πορτογαλικό μέσο μάλιστα φιλοξένησε και κάποιες δηλώσεις του Ζέκα, συμπαίκτη του Ιωαννίδη στο «Τριφύλλι», με τον Ελληνοπορτογάλο χαφ να αποθεώνει τον συμπαίκτη του τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, όσο και για τον χαρακτήρα αλλά και την πνευματική του δύναμη.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 235.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ζέκα ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας διεθνής φορ θα μπορούσε να προσαρμοστεί εύκολα στην Σπόρτινγκ και να αποτελέσει μια ιδανική επιλογή, όμως τόνισε ότι δεν θέλει να τον χάσει από συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Γιόκερες. Είναι γρήγοροι παίκτες, πολύ δυνατοί. Ο Ιωαννίδης μπορεί επίσης να γυρίσει χαμηλά στο γήπεδο και του αρέσει να φεύγει στην αριστερή πλευρά και μετά να συγκλίνει και να σουτάρει. Είναι πολύ καλός τεχνικά, είναι δύσκολο να του πάρεις την μπάλα. Μπορεί να ντριμπλάρει πολύ καλά έναν ή δύο παίκτες. Το βάθος στην επίθεση είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βελτιώνεσαι συνεχώς, όμως νομίζω ότι θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή για την Σπόρτινγκ.

Όντας στην ίδια ομάδα με αυτόν, θα πω ότι θα ήταν δύσκολο να τον χάσουμε, γιατί μας βοηθάει πολύ! Αλλά είναι επιλογή του Παναθηναϊκού και του ίδιου. Αν γίνει, η Σπόρτινγκ θα πάρει έναν δυνατό, γρήγορο και καλό τεχνικά παίκτη.

Όταν αρχίσει είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, είναι πολύ δυνατός και έχει εξαιρετική σχέση με την μπάλα για το ύψος του. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ίσως μπορεί να βελτιώσει τις κεφαλιές του. Αν και δεν είναι το δυνατό του σημείο, έχει σκοράρει κάποια γκολ έτσι.

Του είπα ότι βαρέθηκα να τον βλέπω στα νέα στην Πορτογαλία. Αλλά δεν με ρώτησε τίποτα για την Σπόρτινγκ. Είναι πολύ προσεκτικός σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θέλει να δώσει την εντύπωση ότι ίσως σκέφτεται κάτι, ειδικά επειδή είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είναι καλό να τα κρατάς για τον εαυτό σου, μέχρι κάποια πράγματα να γίνουν.

Φαντάσου να μην γίνει, τότε θα φαίνεται κακό, προστατεύεις τον εαυτό σου έτσι! Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, με καταπληκτικό χαρακτήρα. Είναι ένας άνθρωπος που θα τα πηγαίνει πολύ καλά με κάθε συμπαίκτη, είναι ευθύς και δημιουργεί εξαιρετικά αποδυτήρια. Πιστεύω ότι η προσαρμογή του θα είναι πολύ εύκολη.

Είναι ένα παιδί που δεν τα παρατάει, είναι πολύ δυνατός πνευματικά. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα τότε ωριμάζει ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ δυνατός πνευματικά και σχετικά με την πίεση του να παίζεις στην Πορτογαλία, την έχει συνηθίσει παίζοντας στην Ελλάδα.

Επίσης είναι ο εκτελεστής της ομάδας στα πέναλτι, έχει πολύ καλές εκτελέσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.