ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εμπλοκή στην μεταγραφή Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό »

Τα νέα δεδομένα για Ντραγκόφσκι και Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.

«Εμπλοκή στην μεταγραφή  Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό »

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Σπέτσια για Ντραγκόφσκι συνεχίζονται, με τα δεδομένα να είναι περίεργα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα citta della spetzia:

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 241.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

”Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία μεταξύ Σπέτσια και Παναθηναϊκού για τη μόνιμη μεταγραφή του τερματοφύλακα Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι .

Με την περίοδο εξαγοράς του δανεισμού του Πολωνού να έχει μόλις παρέλθει, το μέλλον του 26χρονου είναι λιγότερο ξεκάθαρο από ό,τι φαινόταν την περασμένη εβδομάδα, όταν μια συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων φαινόταν ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες.

Η Spezia του Riccardo Pecini του είχε πληρώσει 2.450.000 ευρώ από τη Fiorentina το 2023, πληρωτέα σε δύο δόσεις (ήδη πληρωθεί).

Η προσφορά των Αθηναίων είναι γύρω στα 2 εκατ., κάτι περισσότερο από το μισό ποσό που συμφωνήθηκε τον Ιανουάριο (3,5 εκατ. ευρώ).

Μια συμφωνία που έμοιαζε πιθανό να φέρει εις πέρας τις τελευταίες ημέρες και η οποία ωστόσο δεν έχει δει ακόμη σημαντικές εξελίξεις.

Ο σύλλογος Via Melara δεν έχει πει ακόμα ναι, συνεχίζει να μελετά τις οικονομικές πτυχές που αφορούν και τον πολύ βαρύ μισθό του Dragowski, εκτός λογικής στη Serie B.

Στη μέση ήταν η άφιξη στην Ιταλία του προέδρου Philip Platek, ο οποίος θα μπορούσε να είχε καθορίσει τη στρατηγική αναμονής.

Δεν είναι μια πραγματική σκέψη, αλλά δεν αποκλείεται να έχει φτάσει ένα αίτημα για πληροφορίες που υποδηλώνει προσοχή.

Ο Eduardo Macia γνωρίζει ότι το κεφάλαιο των μεταγραφών παραμένει κρίσιμο για να εγγυηθεί περιθώριο ελιγμών στην είσοδο.

Η μεταγραφική αγορά για τα πρώτα πρωταθλήματα ξεκινά σιγά σιγά σε όλη την Ευρώπη, και ακόμη και στη Serie A υπάρχουν στόχοι και νούμερο 12 που πρέπει να δοθούν όταν η έναρξη της επίσημης περιόδου διαπραγματεύσεων είναι ακόμη δύο εβδομάδες μακριά. Το δρομολόγιο της Αθήνας είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά όχι τόσο εμφανές. Μέσα σε λίγες μέρες θα γίνει κατανοητή η κατεύθυνση που πήρε η διαπραγμάτευση.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.