ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παρακολουθεί τον Μπιτάτζε ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Γεωργιανός σέντερ είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Παρακολουθεί τον Μπιτάτζε ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» έχουν βγει στην αγορά για έναν ακόμη ψηλό και σύμφωνα με το ιταλικό «pianetabasket»,  παρακολουθούν την περίπτωση του Γκόγκα Μπιτάτζε. Ο Γεωργιανός σέντερ (25 χρονών, 2,11μ.) θα μείνει ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Μπιτάτζε.

Ο Μπιτάτζε αγωνίζεται εδώ και 5 χρόνια στο ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Πέισερς και των Μάτζικ. Μέσο όρο καριέρας στην αμερικάνικη λίγκα έχει 5 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1 τάπα ανά παιχνίδι.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 40.820 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Ευρωλίγκα έχει αγωνιστεί μία σεζόν με την Μπουντούτσνοστ, με πολύ καλά νούμερα (12,1 πόντοι, 6,4 ριμπάουντ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.