ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου μετά τα σενάρια για Βεζένκοφ

Λίγη ώρα μετά την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε για τον Βεζένκοφ, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε ένα ποστάρισμα-απάντηση.

Το ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου μετά τα σενάρια για Βεζένκοφ

Η διάψευση για τον Βεζένκοφ ήρθε με τον πλέον… κυνικό τρόπο από τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ημέρες, μπαράζ δημοσιευμάτων κάνουν λόγο για προσφορές του επτάστερου στον ταλαντούχο φόργουορντ, με αποκορύφωμα εκείνο που λέει ότι του κατέθεσε πρόταση ύψους 17 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε αναφορικά με αυτό ότι… “γελάμε για τα 17 εκατ. ευρώ” δίνοντας τέλος στην παραφιλολογία.

Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία»
Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία» 20.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμέσως ακολούθησε και μία ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, χωρίς βέβαια να αναφερθεί σε συγκεκριμένη μεταγραφολογία «Θα μπορούσα να γράφω για μέρες. Θα προτιμήσω την σιωπή… Καμιά φορά άλλωστε, είναι χρυσος!», έγραφε η λεζάντα της ειδυλλιακής φωτογραφίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.