ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός τόπου και χρόνου οι Τούρκοι: «Ο Μπακασέτας “ψάχνεται” για Μπεσίκτας»

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από την τουρκική «Fanatik» που αναφέρει ότι ο Μπακασέτας θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στην Τουρκία.

Εκτός τόπου και χρόνου οι Τούρκοι: «Ο Μπακασέτας

Μυθεύματα από τους Τούρκους. Συγκεκριμένα, η Fanatik αναφέρει ότι ο Μπακασετας θέλει να να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Τουρκία.

Ουτε μια λέξη από αυτά που αναφέρουν οι Τούρκοι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Ο Μπακασέτας είναι χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι στην πατρίδα του και απόλυτα ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό.

Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο αρχηγός της Εθνικής τηλεφώνησε και στον προπονητή της Τράμπζονσπορ, έχοντας παράλληλα ξεκινήσει διαδικασίες για να λύσει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι!

Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία»
Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία» 19.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλάμε δηλαδή για δημοσίευμα που ξεπερνάει την φαντασία. Ο Μπακασετας θα μείνει πρασινος καθότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο Τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.