ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Tρελαμένος» Ναν έστειλε μήνυμα για το 8ο αστέρι από τις διακοπές του!

Τον Παναθηναϊκό σκέφτεται ακόμη και στις διακοπές τον Παναθηναϊκό!

«Tρελαμένος» Ναν έστειλε μήνυμα για το 8ο αστέρι από τις διακοπές του!

Διατεθειμένος να τηρήσει την υπόσχεση του είναι ο Κέντρικ Ναν!

Ο Αμερικανός γκαρντ, βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να “κερδίσει” επάξια την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας με μυθικές απολαβές.

Βέβαια ο Ναν, έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να φέρει και το όγδοο αστέρι, γεμίζοντας με νέα λάβαρα την οροφή του ανακαινισμένου από τη νέα σεζόν ΟΑΚΑ!

Γιαννακόπουλος: «Θα έρθω να σας πάρω το ΣΕΦ και να σας κάνω… Παναθηναϊκό Β»!
Γιαννακόπουλος: «Θα έρθω να σας πάρω το ΣΕΦ και να σας κάνω… Παναθηναϊκό Β»! 9.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ναν βρίσκεται για διακοπές με τη σύντροφο του στη Σαντορίνη, για να χαλαρώσει ενόψει της νέας σεζόν!

Ακόμη και από το όμορφο νησί, ο Αμερικανός στέλνει… μήνυμα παραμονής και επιθυμίας να φέρει το όγδοο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.