Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη εβδομάδα για Γιαννούλη – Όλα τα δεδομένα

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη εβδομάδα για Γιαννούλη – Όλα τα δεδομένα

Για τον Παναθηναϊκό η εβδομάδα που έρχεται είναι αρκετά κρίσιμη αναφορικά με το θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Όλα τα δεδομένα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Στο Σλάμντινγκ της Αυστρίας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή του Παναθηναϊκού όπου και πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν και να περιμένει να ενσωματωθούν και ορισμένοι ακόμη, διεθνείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα μεταγραφικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το τριφύλλι θα ενισχυθεί τόσο στα εξτρέμ, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το πρωί της Δευτέρας να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι για τον οποίο οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία.

Η θέση την οποία καλείται άμεσα να καλύψει ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του αριστερού μπακ με τον Δημήτρη Γιαννούλη να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, απασχολεί το τριφύλλι εδώ και αρκετό καιρό.

Προτεραιότητα του μπορεί να είναι το εξωτερικό, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή, φαίνεται πως δεν προκύπτει κάτι από κάποια ομάδα. Οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Γιαννούλη είναι πολλές και σοβαρές και μάλιστα αν δεν προκύψει κάτι νέο και πολύ δελεαστικό για τον 28χρονο παίκτη δεν αποκλείεται ως το τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν θετικά νέα και ο Γιαννούλης να ντυθεί στα πράσινα.

Άλλαξε ώρα το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!
POPULAR NOW Άλλαξε ώρα το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Όπως και αν έχει ο Παναθηναϊκός παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα προκειμένου να κλείσει με τον άκρως ποιοτικότερο τρόπο το κενό στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ