ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκαριστικό περιστατικό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας!

Σοκαριστικό περιστατικό!

Σοκαριστικό περιστατικό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας!

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε εντός του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας με πρωταγωνιστές δύο κρατούμενους οι οποίοι είχαν μεταφερθεί εκεί για εξετάσεις.

To περιστατικό το οποίο εξελίχθηκε σε ομηρία, συνέβη τη Δευτέρα το πρωί όταν γνωστός κρατούμενος καταδικασμένος για ανθρωποκτονία δικηγόρου, προχώρησε σε ομηρία ετέρου νοσηλευόμενου συγκρατούμενού του με γυαλί που είχε αποσπάσει από το σπάσιμο υαλοπινάκων.

Ευτυχώς, οι εξωτερικοί φρουροί έδρασαν ακαριαία με πρώτο τους μέλημα να ηρεμήσουν τον κρατούμενο ο οποίος βρισκόταν εκτός εαυτού.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 339.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατόπιν τον ακινητοποίησαν και δυνάμεις της αστυνομίας και συγκεκριμένα της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο τον συνέλαβαν.

Το περιστατικό που άφησε εμβρόντητους νοσηλευτές και ανυποψίαστους πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του σωματείου εξωτερικών φρουρών Βασίλης Κεφαλάς ο οποίος μιλώντας στο skai.gr κρούει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την ασφάλεια τόσο κρατουμένων όσο και πολιτών.

Επίσης αποκαλύπτει πως σε έρευνα που πραγματοποίησαν εξωτερικοί φρουροί σε άλλο θάλαμο νοσηλείας κρατουμένων βρήκαν επιμελώς κρυμμένα αυτοσχέδια σουβλιά κατασκευασμένα από κομμάτια σίδερου τα οποία κατασκεύασαν κρατούμενοι από την κάσα της μπαλκονόπορτας.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.