ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συναγερμός με Χουάντσο: Αποχώρησε κουτσαίνοντας!

Πρόβλημα με Χουάντσο.

Συναγερμός με Χουάντσο: Αποχώρησε κουτσαίνοντας!

Συναγερμός με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Εθνική Ισπανίας, καθώς ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του αγώνα της “ρόχα” με τον Λίβανο για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια.

Ο Ερνανγκόμεθ πρόλαβε να παίξει 8 λεπτά στο ματς και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο β’ ημίχρονο για να προφυλαχθεί, με τους Ισπανούς να ελπίζουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο μεγάλο πρόβλημα.

“Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν θα παίξει στο δεύτερο μέρος. Έχει επιστρέψει από την το ημίχρονο κουτσαίνοντας και λυμένα κορδόνια. Έχει κάποιο είδος ενόχλησης. Ας ελπίσουμε ότι είναι απλώς μια προφύλαξη και ότι μπορεί να είναι έτοιμος αύριο ή τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο”, σημείωσε ο δημοσιογράφος Λούκα Σάεθ-Μπράβο.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό 20.137 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.