ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Πέδρο Ρεμπότσο: Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Πορτογάλο μπακ

Το προφίλ του Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να τον ενισχύσει στη θέση του αριστερού μπακ.

Αυτός είναι ο Πέδρο Ρεμπότσο: Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Πορτογάλο μπακ

Το προφίλ του Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να τον ενισχύσει στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Πορτογάλος γεννήθηκε στην Εβόρα στις 23/1995.

Άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Μπενφίκα και έμεινε σε αυτές μέχρι το 2016. Στη συνέχεια έφυγε για να αγωνιστεί στη Μορεϊρένσε, όπου μέσα σε ένα χρόνο είχε 34 παιχνίδια, έξι ασίστν και κατέκτησε το Λιγκ Καπ.

Η τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού: Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Πάφος
Η τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού: Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Πάφος 29.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μπενφίκα τον έκανε ξανά δικό της για να τον πουλήσει στην Γκιγνγκάμπ. Στην ομάδα της Γαλλίας έμεινε για δυο χρόνια με εξαιρετικές σεζόν. Ακολούθησε ο δανεισμός στην Μπεσίκτας με τους Τούρκους να τον κάνουν δικό τους έναντι 400.000 ευρώ. Ο Ρεμπότσο είχε 18 συμμετοχές στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Επέστρεψε πίσω στην γαλλική ομάδα, όπου έμεινε ένα εξάμηνο, μέχρι να φύγει δανεικός τον Γενάρη του 2021 για έξι μήνες στην Πάσος Φερέιρα. Το καλοκαίρι επέστρεψε και στην συνέχεια παραχωρήθηκε στην πολωνική Λεχ Πόζναν έναντι 150 χιλ. ευρώ. Παρέμεινε εκεί δύο χρόνια κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα (2022) και πραγματοποιώντας 62 συμμετοχές, κατά τις οποίες σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε δέκα ασίστ μέχρι να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος για την Σαουδική Αραβία.

Ο Ρεμπότσο συμφώνησε με την Αλ Καλίζ με την οποία είχε μία γεμάτη σεζόν με 37 συμμετοχές και πέντε ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.