ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Αλόνσο: «Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε – Είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν»

Oι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με την Πάφο.

Αλόνσο: «Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε - Είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν»

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους και ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Πάφο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως η ομάδα του θα βελτιώσει αρκετά πράγματα, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε σίγουρος ότι το «τριφύλλι» θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν.

«Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερο ρυθμό από εμάς γιατί ξεκινούν σε Λίγες ημέρες τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Τις τελευταίες ημέρες δουλέψαμε πολύ και αυτό το ματς ήταν ακόμη μια δυνατή προπόνηση. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, είδαμε πολλά θετικά πράγματα και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.