ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Το καλό πρέσινγκ, η κακή δημιουργία και όσα είδαμε από τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Πάφο

Όλα τα συμπεράσματα από το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο!

Το καλό πρέσινγκ, η κακή δημιουργία και όσα είδαμε από τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Πάφο

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους έχει μπει στη δεύτερή της εβδομάδας με τους «πράσινους» να έχουν ακόμη δυο προπονήσεις, ένα ακόμη φιλικό (Μπράουνσβάικ) και στη συνέχεια να επιστρέφουν στην Αθήνα για να συνεχίσουν από εκεί τη σκληρή δουλειά και έχοντας σταδιακά επιστροφές παικτών (Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης), αλλά και συνέχεια στην αναγκαία μεταγραφική ενίσχυση.

Στο ισόπαλο (0-0) φιλικό με την Πάφο, που ήταν ένα… κανονικό τεστ κι όχι μια προπόνηση όπως αυτό με την Ουνιόν Χάουζ, είδαμε θετικά, αλλά και αρνητικά από την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Σε μεγάλο βαθμό λογικά πράγματα για την εποχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.