Ποδόσφαιρο

«Εγκαταλείπει την περίπτωση του Ιωαννίδη η Μπολόνια»

«Εγκαταλείπει την περίπτωση του Ιωαννίδη η Μπολόνια»

Δημοσίευμα από την Ιταλία, αναφέρει ότι η Μπολόνια, έχει εγκαταλείψει οριστικά την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη και στρέφει την προσοχή της στον κεντρικό επιθετικό της Τουλούζ, Τάις Ντάλινγκα.

To πήραν απόφαση στην Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει με κάθε τρόπο ότι ο 24χρονος επιθετικός ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, αφού έχει απορρίψει προτάσεις 25 εκατ. ευρώ από Μπολόνια και Ίπσουιτς, ενώ το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διατηρείται.

Ο ιταλικός σύλλογος ωστόσο, έχει δεδομένα… πιέσει τον Ιωαννίδη, παρακολουθώντας τον ολόκληρη τη σεζόν και με επίσημη πρόταση η οποία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, προσπάθησε να τον αποκτήσει.

Έτσι οι “ροσομπλού” φαίνεται ότι πήραν την απόφαση τους και πλέον στοχεύουν αλλού. Έτσι, φέρεται η Μπολόνια σύμφωνα με τους Ιταλούς να έχει στραφεί στον Ολλανδό άσο της Τουλούζ Τάις Νταλίνγκα. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Το Calciomercato ανέφερε αυτό το Σάββατο, ότι η Μπολόνια εγκατέλειψε την μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο για την Σπόρτινγκ, ώστε ν’ αποκτήσει τον Έλληνα, αν και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει πολλές αντιρρήσεις και υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ