Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τρεις αλλαγές κόντρα στην Μπότεφ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τρεις αλλαγές κόντρα στην Μπότεφ

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπότεφ στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ για τον β' προκριματικό του Europa League.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπότεφ στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ για τον β’ προκριματικό του Europa League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο ματς του ΟΑΚΑ στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κώτσιρας παίρνει τη θέση του Γιώργου Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσέριν αυτή του απόντα Βιλένα στον άξονα, ενώ και ο Ίνγκασον παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας αντί του Σένκεφελντ.

Για τον Παναθηναϊκό λοιπόν, ο Ντραγκόφσκι παραμένει στην εστία, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην αμυντική τετράδα. Ο Αράο σε ρόλο αμυντικού μέσου με τον Τσέριν και τον Μπακασέτα στον άξονα. Στην επίθεση η τριάδα δεν άλλαξε με τον Μαντσίνι στα δεξιά, τον Τζούριτσιτς αριστερά και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι: Λοντίγκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Τετέ, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Μπάλντοκ, Κάτρης, Βέρμπιτς.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ