Ποδόσφαιρο

Ο ορισμός της αυτοθυσίας: O Mαξίμοβιτς έπαιξε το… κεφάλι του πριν το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού!

Ο ορισμός της αυτοθυσίας: O Mαξίμοβιτς έπαιξε το… κεφάλι του πριν το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Λανς στο καυτό ΟΑΚΑ παίρνοντας την πρόκριση για τη League Phase του Conference League με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς να είναι ο "κρυφός ήρωας" του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λανς στο κατάμεστο και… φλεγόμενο Ολυμπιακό στάδιο για τα playoffs του Conference League και, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς, πήρε πανάξια το «εισιτήριο» για την League phase της διοργάνωσης!

Ο Ντραγκόφσκι κράτησε όρθιο το «τριφύλλι», με σημαντικές επεμβάσεις αποκρούοντας και πέναλτι στο 15’. Για να έρθουν στην επανάληψη -όπου η ομάδα τους ήταν σαφώς ανώτερη- Πελίστρι και Τετε με δύο πανέμορφα τέρματα στο 62ο και στο 85ο λεπτό και να «καθαρίσουν» μια σπουδαία νίκη-πρόκριση…

Ωστόσο στους “κρυφούς ήρωες” του Παναθηναϊκού ήταν και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος, έπαιξε κυριολεκτικά το… κεφάλι του στη φάση του δευτερου γκολ αφού στο κόρνερ που είχε κερδίσει η Λανς πριν οι πράσινοι φύγουν στην αντεπίθεση και ο Μαντσίνι σερβίρει το γκολ στον Τετέ, έκανε το… διώξιμο της καριέρας του με το κεφάλι!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ