Τάσος Νικολογιάννης

Παναθηναϊκάρα ρεεε, εδώ είναι ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκάρα ρεεε, εδώ είναι ΟΑΚΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Λανς που ήταν ομάδα επιπέδου τσάμπιονς λιγκ και το πράσινο ΟΑΚΑ, που έστειλε μήνυμα τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Τhis is Panathinaikos, this is oaka. Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Μπήκε σε ένα καυτό ΟΑΚΑ και απέκλεισε μία ομάδα επιπέδου τσάμπιονς λιγκ. Η Λανς φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο πόσο καλή ομάδα είναι, αλλά στο δεύτερο ομάδα και κόσμος την έλιωσαν και πέταξαν έξω από το conference το τρίτο φαβορί του θεσμού σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε ένα σκασμό λεφτά το καλοκαίρι για να αγοράσει τον Πελίστρι και τον Τετέ και οι δύο του έβαλαν τα γκολ. Το πρώτο με ωραίο πλασέ ο Ουρουγουανός παικταράς και αφού έκανε μέτρα με την μπάλα και το δεύτερο με πλασέ στην κίνηση ο Τετέ μετά από πάσα του Μαντσίνι σε αντεπίθεση σε σεμινάριο.

Για να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός είχε φύλακα άγγελο τον Ντραγκόφσκι, που απέκρουσε πέναλτι στο 15 και είχε άλλες τρεις πολύ δύσκολες επεμβάσεις.

Μεγάλο ρόλο στην πρόκριση έπαιξαν οι αλλαγές του Αλόνσο. Η είσοδος των Βαγιαννίδη, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, και η μετάθεση του Τετέ στο δέκα έκαναν τον Παναθηναϊκό πολύ γρήγορο και «σκότωσαν» την Λανς στον χώρο. Μετά το 2-0 έπαιξε και ο Αραο πίσω με τριάδα και χρειάστηκε μία επέμβαση του Ντραγκόφσκι και του Μαξίμοβιτς στην ίδια φάση στις καθυστερήσεις για να έρθει η μεγάλη πρόκριση. Πιο πριν ο Φώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0.

Δεν κάηκε με την ισοπαλία, αλλά έχασε μία μεγάλη ευκαιρία!
POPULAR NOW Δεν κάηκε με την ισοπαλία, αλλά έχασε μία μεγάλη ευκαιρία!

Τέτοιες βραδιές γεννούν Παναθηναϊκούς, το ΟΑΚΑ έπαιξε μεγάλο ρόλο, 60.000 κόσμος βοήθησαν την ομάδα και έφυγαν χαρούμενοι στο τέλος.

Αυτή η πρόκριση είναι πολύ σημαντική και για το πρεστίζ του Παναθηναϊκού και για την βαθμολογία του στην Ευρώπη και για τον κόσμο του που νιώθει περηφάνια. Ηρθε μέσα από μία βραδιά, που είχε και δυσκολίες, αλλά ομάδες επιπέδου της Λανς, αν δεν περάσεις και δύσκολα δεν μπορείς να την αποκλείσεις.

Φέτος το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να αποκλείσει τον Αγιαξ και την Λανς. Από τον Αγιαξ αποκλείστηκε για ένα πέναλτι, την Λανς την απέκλεισε με τρεις γκολάρες. Πάμε παρακάτω, συνεχίζουμε. Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία.

*Η διαιτησία ήταν χυδαία για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. ΟΥΕΦΑ φιλάκια….

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.
FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ