Επικαιρότητα

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Καλός ο Ολυμπιακός, καλός ο ΠΑΟΚ» (vid)

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Καλός ο Ολυμπιακός, καλός ο ΠΑΟΚ» (vid)

Για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασχολήθηκε με τα... ποδοσφαιρικά κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασχολήθηκε με τα… ποδοσφαιρικά κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Βόλτα σε περίπτερα της έκθεσης έκανε ο πρωθυπουργός – Συναντήθηκε με Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας, έπαιξε ποδοσφαιράκι και είδε επίδειξη drone των Ενόπλων Δυνάμεων.

Βόλτα στις εγκαταστάσεις της 88ης ΔΕΘ – Helexpo, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός έκανε στάση στο περίπτερο για την ανακύκλωση, το περιβάλλον και ευρύτερα την προστασία του οικολογικού συστήματος, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησε μια επίδειξη Drone από τον Ελληνικό Στρατό.

Νέος αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ: Το αποτέλεσμα της κρυφής δημοσκόπησης που ανατρέπει τα δεδομένα
POPULAR NOW Νέος αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ: Το αποτέλεσμα της κρυφής δημοσκόπησης που ανατρέπει τα δεδομένα

Αμέσως μετά συναντήθηκε με ομάδα νεαρών παιδιών και σχολίασε τις επιδόσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων. «Ο Ολυμπιακός καλός, ο ΠΑΟΚ καλός αλλά θα κάνω τις προβλέψεις μου τον Μάρτιο», είπε χαριτολογώντας, σύμφωνα με το ThessToday.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός μετά την κολοκυθόπιτα δοκίμασε και… μπίρα. «Στην υγειά σας», ανέφερε απευθυνόμενος προς τους ιθύνοντες του Περιπτέρου, που του πρόσφεραν μια ανάσα δροσιάς κατά τη διάρκεια της βόλτας του.

Συναντήθηκε και με τον χάλκινο Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία Πέτρο Γκαϊδατζή. Μάλιστα είχε ένα σύντομο χαιρετισμό με τον νεαρό Ολυμπιονίκη, τον οποίον ευχαρίστησε για την επίδοσή του και την κατάκτηση του μεταλλίου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στη συνέχεια, πήγε στο Περίπτερο της Γερμανίας, όπου είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ενώ έπαιξε και ποδοσφαιράκι.

Πηγή: protothema.gr

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ