Μπάσκετ

Γεντβάι: «Να αποδείξουμε ότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν μία σύμπτωση»

Γεντβάι: «Να αποδείξουμε ότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν μία σύμπτωση»

Ο Τιν Γεντβάι παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA και αναφέρθηκε φυσικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Τιν Γεντβάι παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες της NOVA λίγο πριν από το πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης αμυντικός ανέφερε πως το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα και πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους και να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε τι περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς και εκείνος από εμάς. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι να παρακολουθήσει κανείς με επιθετικό ποδόσφαιρο. Η προτεραιότητά μας βεβαίως είναι η νίκη, είχαμε δύο εβδομάδες στη διάθεσή μας για προετοιμασία και νομίζω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας».

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»
POPULAR NOW Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

«Αυτές οι δύο εβδομάδες μας ωφέλησαν, ξεκουραστήκαμε αρκετά μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και πλέον είμαστε πανέτοιμοι και με σωστή προσέγγιση για τον αγώνα της Κυριακής. Έτσι, βρισκόμαστε στο καλύτερο timing για να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και να αποδείξουμε σε εμάς ότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν μία σύμπτωση νικώντας τον ΠΑΟΚ».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ