Ερασιτέχνης

Εδώ είναι Λεωφόρος!

Εδώ είναι Λεωφόρος!

Σε έναν κατάμεστο "Τάφο του Ινδού" ο Παναθηναϊκός νίκησε 62-55 τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών.

Σε έναν κατάμεστο “Τάφο του Ινδού” ο Παναθηναϊκός νίκησε 62-55 τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών.

Οι “πράσινες” πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους και έβγαλαν αντίδραση μετά την ευρωπαϊκή ήττα, παίρνοντας τη νίκη στο ντέρμπι “αιωνίων”.

Με τη Σταμολάμπρου να κάνει μεγάλη εμφάνιση, όπως και την Ντίξον και τον κόσμο να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στις κερκίδες το “τριφύλλι” πήρε αυτό που ήθελε.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο πρώτο ημίχρονο (32-29), οι «πράσινες» κατάφεραν να πάρουν διαφορά χάρη σε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας μέχρι και στο +13 (62-49) στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Εν τέλει, επικράτησαν του αιωνίου αντιπάλου με σκορ 62-55 και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τη μεγάλη νίκη.

Παναθηναϊκός: Μπαμ με τον Νορβηγό Γιόνας Κβάλεν
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μπαμ με τον Νορβηγό Γιόνας Κβάλεν

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο πρώτο ημίχρονο (32-29), οι «πράσινοι» κατάφεραν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους χάρη σε ένα πολύ καλό επιθετικά τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας μέχρι και στο +13 (62-49) στα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 32-29, 54-46, 62-55

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ