Μπάσκετ

Αταμάν: «Έχουμε προβλήματα, αλλά για αυτό διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ»

Αταμάν: «Έχουμε προβλήματα, αλλά για αυτό διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 5η αγωνιστική της Euroleague (25/10, 20:45) στάθηκε στο βάθος του ρόστερ που έχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τη Φενέρ: «Η Φενέρμπαχτσε έχει εξαιρετική απόδοση στην εκκίνηση της σεζόν. Έχασαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο τελευταίοι εντός έδρα τους, αλλά πήραν μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό και την Εφές. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Έχουμε αρκετό ρόστερ, φυσικά έχουμε και τα προβλήματα με τα φόργουορντ μας με σημαντικούς παίκτες που έχουν προβλήματα υγείας. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το δύσκολο παιχνίδι».

Για τον Σλούκα: «Όπως και την περασμένη σεζόν ο Σλούκας στο ξεκίνημα έχει πρόβλημα τραυματισμού. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα βρει την πραγματική του απόδοση γιατί είναι για μένα ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε και την περασμένη σεζόν, που ήταν ο MVP του Final Four».

Για τα ψηλά γκαρντ της Φενέρ: «Κάθε τακτική έχει διαφορετικά προβλήματα, αλλά είμαστε πιο άνετοι όταν παίζουμε με 3 γκαρντ. Παίξαμε πολλά παιχνίδια και πέρσι με 3 γκαρντ. Τώρα έχουμε πρόβλημα με 3 παίκτες, με προβλήματα υγείας, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε ένα από τα πάουερ φόργουορντ μας στη θέση «3» και θα το λύσουμε».

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό και σημαντικό στην Euroleague. Την προηγούμενη σεζόν χάσαμε στην έδρα της Φενερμπαχτσέ και τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ και στο Final Four. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρμπαχτσε. Μετά το παιχνίδι θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ