Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Aνέβασε στροφές Ιωαννίδης και θέτει υποψηφιότητα για Άρη!

Παναθηναϊκός: Aνέβασε στροφές Ιωαννίδης και θέτει υποψηφιότητα για Άρη!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προπονήθηκε την Παρασκευή στο Κορωπί και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Αρη, όπου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Φώτης Ιωαννίδης στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού απέναντι στον πρωτοπόρο Αρη στο ΟΑΚΑ (27/10, 18:00).

Ο αρχηγός του τριφυλλιού έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δίχως την παραμικρή ενόχληση και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι θα επιστρέψει στην πράσινη αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το αν θα ξεκινήσει ή θα αγωνιστεί ως αλλαγή στη διάρκεια του ματς δεν είναι ακόμη σαφές, πλην όμως είναι σημαντική η εξέλιξη της επιστροφής του στα πλάνα της ομάδας.

Εκτός του Ιωαννίδη το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Φίλιπ Μαξ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με την Τσέλσι έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

To δελτίο Τύπου:

Μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι, οι Πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη (27/10, 18:00).

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ