CREATE IMAGE Ποδόσφαιρο

«Tερατσάνο ή Ντε Χέα;»: Απάντησε στους δημοσιογράφους ενόψει Παναθηναϊκού ο προπονητής της Φιορεντίνα

«Tερατσάνο ή Ντε Χέα;»: Απάντησε στους δημοσιογράφους ενόψει Παναθηναϊκού ο προπονητής της Φιορεντίνα

Όλα όσα είπε ο Ραφαέλε Παλαντίνο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φιορεντίνα!

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Ραφαέλε Παλαντίνο, μίλησε την παραμονή του αγώνα της Conference League με τον Παναθηναϊκό : «Η αναμονή ήταν σημαντική, ξέρουμε πόσα σημαίνει το αυριανό ματς για εμάς και για τους φιλάθλους. Ανυπομονούμε να βγούμε στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα μας στηρίξει και αύριο στο γήπεδο, χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τα αποτελέσματα: «Δεν είναι αυτό που θέλαμε, τα δεδομένα μιλάνε ξεκάθαρα: τους τελευταίους μήνες είχαμε κάποιες δυσκολίες. Υπήρχαν και κάποιοι σημαντικοί τραυματισμοί, δεν είναι άλλοθι αλλά είχαν αντίκτυπο. Μπορούμε και πρέπει να πάρουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα, αλλά πραγματικά εννοούσα αυτά που είπα μετά τον αγώνα με τη Νάπολι. Στο πρώτο ημίχρονο μας έβαλαν λίγο κάτω, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο μου άρεσε η ομάδα. Είχαμε θάρρος και προσωπικότητα, βάζοντας σε δύσκολη θέση μια μεγάλη ομάδα όπως η Νάπολι. Είχαμε παίξει και στην Αθήνα δύο μέρες πριν και παρόλα αυτά δεν υπήρξε φυσική πτώση, γι’ αυτό είπα ότι μου άρεσε η ομάδα. Βλέπω βελτίωση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα μάθετε αύριο ποιος παίζει μεταξύ Ντε Χέα και Τερατσιάνο . Είμαι ικανοποιημένος που έχουμε ανακτήσει όλους εκτός από τον Colpani, τα αγόρια είναι καλά και αύριο πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στον επόμενο γύρο γιατί έχουμε κάθε ευκαιρία. Το βλέπω στην προπόνηση, στα λόγια και στα μάτια των αγοριών». 

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Απόρρητο