Οι «πράσινοι» πήραν το τρίποντο που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση με 48 βαθμούς. Πρώτος σκόρερ για το «τριφύλλι» ήταν ο Αγκόρτσας με τέσσερα γκολ, ενώ ακολούθησε ο Ράσοβιτς με τρία και ο Παπανικολάου με δύο.
Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε με 4-0, ύστερα από τρία γκολ του Αγκόρτσα και ένα του Νικολαΐδη. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 1-4 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.
Η συνέχεια ήταν πιο ισορροπημένη με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους και να μειώνουν σε 6-7, αλλά το «τριφύλλι» δεν έχασε το προβάδισμά του και με τον Παπανικολάου διαμόρφωσε το 6-8 του ημιχρόνου.
Λιγότερο παραγωγικό ήταν το τρίτο οκτάλεπτο με τις άμυνες να κυριαρχούν και με επιμέρους σκορ 1-1 έληξε 7-9 υπέρ των «πρασίνων». Παρόμοια ήταν η εικόνα και στη συνέχεια με τον ΠΑΟ να κρατάει το προβάδισμα μέχρι το τέλος για το 11-8.
Τα οκτάλεπτα 1-4, 5-4, 1-1, 1-2