CREATE IMAGE Επικαιρότητα

Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20:00 σε δασική έκταση στο Μεσαίο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Συναγερμός σήμανε στο Ωραιόκαστρο για φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (01.07.2025).

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20:00 σε δασική έκταση στο Μεσαίο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική με τις δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο.

Κινητοποιήθηκαν 48 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ, Εθελοντές, 14 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλούνται οικισμοί.

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW