Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Φράνκο Μπαλντίνι, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στην ΠΑΕ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!
Προ των πυλών η οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φράνκο Μπαλντίνι! Ο Ιταλός, με μεγάλη εμπειρία σε σπουδαία κλαμπ του εξωτερικού, όπως η Ρόμα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ, αλλά και με θητεία στην Εθνική Αγγλίας, είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει χρέη συμβούλου στην πράσινη ΠΑΕ και να προστεθεί στο οργανόγραμμά της.
Η συμφωνία δεν είναι οριστική, ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να γίνει, προκειμένου ο Μπαλντίνι, να αναλάβει τα καθήκοντά του και να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός βρέθηκε χθες στην Ελλάδα, είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.