Τα δεδομένα για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού!
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού διευθυντή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ήδη έχουν εξεταστεί αρκετές επιλογές από το εξωτερικό, όπως οι Τίτο Μπλάνκο, Ντάβιντε Πράντε και Τζιανκάρλο Ρομαϊρόνε, με τον τελευταίο να τραβά την προσοχή μετά τη σχετική αναφορά του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.
Παράλληλα, υπάρχει μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα από την ελληνική αγορά, η οποία έχει την προσωπική στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου: ο Στέφανος Κοτσόλης, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή της Κηφισιάς και το όνομά του συζητείται έντονα για επιστροφή στον Παναθηναϊκό.
Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις του Φράνκο Μπαλντίνι για ένα πιο εκτεταμένο οργανωτικό σχήμα, με δύο διευθυντές – έναν τεχνικό και έναν αθλητικό (Sports Director) – οι οποίοι θα έχουν διακριτούς ρόλους. Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Αλαφούζος επιθυμεί ένα πρόσωπο που θα βρίσκεται καθημερινά κοντά στην ομάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα στο Κορωπί, με τον Κοτσόλη να αποτελεί τη βασική του επιλογή.
Παράλληλα, η συμπεριφορά και το ήθος του Κοτσόλη ήταν πάντα υποδειγματικά, γεγονός που τον έφερε από νωρίς ψηλά στις επιλογές του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» προσανατολίζονται στη δημιουργία ενός διευθυντικού διδύμου δίπλα στον Ράφα Μπενίτεθ. Έτσι, ο Κοτσόλης θα αναλάβει τον ρόλο που απαιτεί γνώση της εγχώριας πραγματικότητας, ενώ ο δεύτερος θα είναι πρόσωπο με εμπειρία στις διεθνείς αγορές.
Η συμφωνία με τον Έλληνα πρώην τερματοφύλακα θεωρείται ουσιαστικά κλεισμένη, ενώ για τον ξένο τεχνικό διευθυντή οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος της εβδομάδας.
Με αυτόν τον τρόπο, η νέα εποχή υπό τον Ράφα Μπενίτεθ θα βρει τον Παναθηναϊκό ενισχυμένο σε κάθε τομέα, στο πλαίσιο της συνολικής αναδιάρθρωσης που υλοποιείται στον σύλλογο.








