ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Πάμε για τη νίκη με τη Φενέρ»

Ο Νίκος Παππάς εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό, αναφερόμενος στα δυο πρόσωπα που παρουσίασε απόψε ο Παναθηναϊκός.

Παππάς: «Πάμε για τη νίκη με τη Φενέρ»

Ο 24χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στο ματς της Πέμπτης με τη Φενέρ, λέγοντας πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

«Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντί σε μία αρκετά καλή ομάδα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε καλά, τρέξαμε, βγάλαμε εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο είχαμε κενά διαστήματα και κάποια ασυνεννοησία στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να μειώσουμε τα προβλήματά μας. Έχουμε μπροστά ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ, θα πάμε για νίκη κι από εκεί και πέρα θα δούμε».

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.