Ποδόσφαιρο

«Πράσινο» γλέντι στα μπουζούκια!

«Πράσινο» γλέντι στα μπουζούκια!

Επειτα από τέσσερα χρόνια… ξηρασίας, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους και άπαντες στην ομάδα το γιόρτασαν χθες στα μπουζούκια!

Επειτα από «κακόνισμα» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και με τους Σίλντενφενλτ – Πράνιτς να «κλείνουν» το μαγαζί του το ραντεβού δόθηκε για το «Ποσειδώνιο» στην παραλιακή λεωφόρο.  Εκεί, οι «πράσινοι» το γλέντησαν με την ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και απέδειξαν ότι αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια.

Με τον Κάρλος Ζέκα να κλέβει την παράσταση, με τα τραγούδια του, τον ύμνο και τους χορούς του, τον Πέτριτς να μαγνητίζει τα βλέμματα, λόγω του… περίεργου πούρου που κάπνιζε και τον Αμπέντ να επιδίδεται σε έναν συνεχές λουλουδοπόλεμο, η βραδιά είχε πολύ κέφι από τους τροπαιούχους.

Το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος με τη σύζυγό του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν διαρκώς χαμογελαστός, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές να κάνουν σαν μικρά παιδιά. Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου, έκλεψε την παράσταση με τις ζεϊμπεκιές της και χειροκροτήθηκε απ’ όλους.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ