CREATE IMAGE Ποδόσφαιρο

Διήμερο ρεπό στους παίκτες

Διήμερο ρεπό στους παίκτες

Το Σάββατο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφού ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε διήμερο ρεπό.

Οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω τον αποκλεισμό από την Σταντάρ Λιέγης και κοιτάνε πλέον τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αφού θέλουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 13 Αυγούστου το φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή, όπου θα είναι ουσιαστικά το «ζέσταμα» ενόψει των διπλών αναμετρήσεων για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου, αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες προκειμένου να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά από τους διπλούς αγώνες με την Σταντάρ Λιέγης, αφού η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Σάββατο το πρωί, ενώ το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή.

Λευκή επιταγή από Αλαφούζο: Οι 3 παίκτες που θέλει ο Βιτόρια για να φτιάξει το δικό του Παναθηναϊκό!
POPULAR NOW Λευκή επιταγή από Αλαφούζο: Οι 3 παίκτες που θέλει ο Βιτόρια για να φτιάξει το δικό του Παναθηναϊκό!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απόρρητο