ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Αλφάρο!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αλεχάντρο Αλφάρο, οριστικό τέλος στο θέμα με τον Μεχντί Αμπεντ.

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο είναι η επόμενη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός χαφ – εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα προφορικά με το «τριφύλλι», οι δυο πλευρές ανταλλάζουν τα σχετικά έγγραφα και ο παίκτης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, έρχεται σύντομα στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο ρόστερ.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή επιλογή, καθώς ο 28χρονος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ, κατ’ ανάγκη ως εσωτερικός, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Σε ό, τι αφορά το θέμα του Μεχντί Αμπεντ, σήμερα τελείωσε και τυπικά, με τον Αλγερινό να παραμένει στη Νιούκαστλ. Οι «πράσινοι» πάλεψαν την περίπτωσή του, όσο καμία άλλη, εξάντλησαν όλα τα περιθώρια, αλλά από τους ανθρακωρύχους προέκυπτε μια συνεχιζόμενη καθυστέρηση στις απαντήσεις και τις αντιπροτάσεις.  Γεγονός που καθυστέρησε πολύ την υπόθεση και ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να χάνει πολύτιμο χρόνο.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν είδαν και από την πλευρά του Αμπέντ την παραμικρή διάθεση για να δοθεί μια λύση, καθώς ο ίδιος ποτέ του δεν πίεσε την αγγλική ομάδα να τον δώσει πίσω στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο, ότι δεν «καιγόταν» για την επιστροφή του.

 

HIGHLIGHTS

READ MORE

close