ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Ευλογημένος στον ΠΑΟ»

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον εαυτό του ευλογημένο που παίζει στον Παναθηναϊκό.

Νέλσον: «Ευλογημένος στον ΠΑΟ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ευλογημένος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης. Είναι τεράστια ευκαιρία για εμένα. Έχω εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Έχω παίξει χρόνια στην Ευρώπη. Ελπίζω να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε στο τέλος της σεζόν να διεκδικούμε τίτλους. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό, όλοι. Είναι άλλη μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Η Αθήνα είναι μια πολύ ωραία πόλη και η Ελλάδα μια πολύ ωραία χώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλη παράδοση και σε επίπεδο φιλάθλων. Έπαιξα και στο Βελιγράδι μπροστά σε παθιασμένους φιλάθλους, το αυτό θα γίνει και εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.