ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Αναστασίου.

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τους Βοιωτούς, στην συνδρομητική τηλεόραση έκανε παράπονα για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

«Είχαμε ατυχίες. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάναμε ευκαιρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα. Τα ball boys δεν έδιναν την μπάλα… Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, είμαι εκνευρισμένος» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού στην κάμερα της Nova.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.