ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χημεία το ζητούμενο…»

Ο Νίκος Παππάς ήταν εξαιρετικός και σήμερα παρά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάνβιτ αυτή τη φορά, ωστόσο τόνισε ότι το αποτέλεσμα δεν μετράει αυτή τη στιγμή.

«Χημεία το ζητούμενο…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παππάς μετά τη λήξη του ματς με την Μπάνβιτ:

«Ήταν ένα τουρνουά που θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν προέχει, αλλά ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για να κερδίζει. Είχαμε απουσίες, κάναμε την προσπάθειά μας και συνεχίζουμε.

Πρέπει να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα, να βρούμε χημεία, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας».

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.