Τάσος Νικολογιάννης

Είναι και πάλι εδώ και τους γεμίζει άγχος…

Ο Παναθηναϊκός στο Αϊντχόφεν έδειξε πράγματα, που βλέπαμε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Παίκτες με πάθος και δίψα για να αποδείξουν, προπονητής άριστα διαβασμένος με συγκεκριμένο πλάνο στο γήπεδο και συγκεκριμένους ρόλους και μία ομάδα με απίστευτη φυσική κατάσταση. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Λογικό είναι με τέτοια απόδοση, ότι ο Παναθηναϊκός έσπασε το σερί των 10 νικών της Αϊντχόφεν στο γήπεδό της και θα μπορούσε και στο τέλος να κάνει και την πλήρη ανατροπή και πάρει και το τρίποντο, που θα του έδινε πολλές ελπίδες για την πρόκριση.

Τώρα ελπίζει μόνο αν κερδίσει την Αϊντχόφεν στην Λεωφόρο. Το κυριότερο; Η ομάδα με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στην Ολλανδία κόντρα στην πρωτοπόρο του Ολλανδικού πρωταθλήματος έπεισε και πάλι, ότι μπορεί να κάνει ότι και πέρυσι. Να παίξει καλό ποδόσφαιρο, κυρίως με αντιπάλους που παίζουν ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο και να κερδίσει και πάλι την εκτίμηση των οπαδών της, που είχε κλονιστεί μέχρι χθες και κυρίως μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Η ομάδα έδειξε, ότι ΜΠΟΡΕΙ αρκεί σε κάθε ματς να παίζει λες και είναι τελικός. Να μην μπαίνει στο γήπεδο με μπλαζέ ύφος σε κανένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι και να αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους με την ίδια νοοτροπία. Και αυτό είναι το στοίχημα . Τώρα όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ένα πράγμα θα πω .

Το πόσο έχει ενοχλήσει τους «ερυθρόλευκους» το περσινό 0-3 και το άγχος τους φαίνεται από το γεγονός, ότι λίγα λεπτά μετά την νίκη τους επί της Γιουβέντους έχει βγει ο πρόεδρός τους και έχει πει ότι τον νοιάζει μόνο η νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αυτό που θέλει όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού από όσους παίξουν την Κυριακή είναι να δώσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο.

Όσο για τον Καλογερόπουλο, που ορίστηκε στο ντέρμπι είναι αυτός, που μετέτρεψε τις βουτιές του Ντουρμάζ και του Βάις σε πέναλτι στα παιχνίδια με την Βέροια (φέτος) και Αστέρα Τρίπολης (πέρυσι). Και στα δύο ο Ολυμπιακός νίκησε. Ας ελπίσουμε να μην κάνει τα ίδια την Κυριακή.

Exit mobile version