Μπάσκετ

Με τους ψηλούς off πέφτουν πολλά τρίποντα

Με τους ψηλούς off πέφτουν πολλά τρίποντα

Άπαξ και δεν έχεις σε καλή κατάσταση Μαυροκεφαλίδη, Ράιτ είναι λογικό να δίνεται βάρος στην εκτέλεση από μέση και μακρινή απόσταση.

Με Μαυροκεφαλίδη ανέτοιμο και τον Ράιτ με παραπανίσια κιλά (το παιδί το παλεύει, αλλά μάλλον πρέπει να τον «περιμένουμε» το 2015 αφού έχει να παίξει έξι μήνες μπάσκετ) δεν προκαλεί απορία η τάση του Εξάστερου να σουτάρει πολλές φορές από μακριά όταν αντιμετωπίζει αντίπαλο βεληνεκούς.

Όσο με Κηφισιές, Κολοσσούς, ΑΕΚ, Τουρόβ, η μπάλα ακουμπά πολλές φορές στο ζωγραφιστό, τόσο κόντρα σε Φενέρ (27 δίποντα, 26 τρίποντα), Μπάγερν (31 δίποντα, 32 τρίποντα), Ολυμπιακό (30 δίποντα, 23 τρίποντα) οι πράσινοι προσπαθούν ν’ «ανοίξουν» τον αντίπαλο από την περιφέρεια ποντάροντας στον καλό καρπό των εκτελεστών τους.

Ο «Μαύρος» είναι ο ψηλός με τις πιο πλαστικές κινήσεις και την καλύτερη τεχνική, ο Ράιτ πηδά ψηλά (όταν μάθει καλύτερα το παιχνίδι του κάπτεν θα… στενάξουν οι αιθέρες) συνεπώς μέχρι να συνέλθουν αγωνιστικά τα μεγαλα κορμιά είναι επόμενο να προτιμούνται επιθέσεις από μέση και μακρινή απόσταση.

Δημήτρης Στρατής

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ